Introductie van AerSpace

June 03, 2019

AerSpace is een nieuw premium short-haul product van Aer Lingus, ontworpen zodat de passagier alle ruimte heeft om rustig te werken en te ontspannen omdat de middelste stoel altijd vrij is. Dit nieuwe tarief is beschikbaar op korte vluchten van/naar Ierland en - indien beschikbaar - voor connecting Business Class passagiers naar Noord-Amerika.

Inbegrepen in AerSpace is 20 kg ruimbagage, toegang to lounges, fast track bij de veiligheidscontrole, voorrang bij het instappen, gereserveerde ruimte voor handbagage en hapje en drankje van het Bia menu. Voor reserveringen via de GDS wordt automatisch een AerSpace stoel toegewezen bij het inchecken.

Aerspace is nu te reserveren voor vluchten vanaf 1 september.

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord Amerika

Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul and Montreal zijn twee nieuwe routes die respectievelijk worden gelanceerd in 2019 en 2020. 

Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit in Dublin doorlopen passagiers met bestemmingen  in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole .  Aer Lingus passagiers kunnen zo bij aankomst in de VS de lange wachtrijen vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal.

Categories:airline