Teambuilding en de ultieme incentive-reis

April 13, 2020

Social distancing is een nieuw begrip en weerhoudt ons momenteel van een leven of business as usual. Gelukkig zal dit niet voor eeuwig zijn. Tijd alvast om even weg te dromen want ooit zullen teams herenigd worden en zullen we een boost krijgen om er met zijn allen weer stevig tegenaan te gaan. De noodzaak om banden met collega’s en klanten opnieuw aan te halen zal groter zijn dan ooit. Een teamevent of incentive-reis kunnen de loyauteit en samenwerking bevorderen.

 

De organisatie van een geslaagde incentive reis vraagt een grote deskundigheid en een minutieuze planning. Met een goed idee, een leuke bestemming of een mooi hotel kom je al een heel eind, maar wie er echt iets bijzonders van wil maken kan best niet te veel aan het toeval overlaten.

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Uniglobe bedrijven met de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentives, groepsreizen, bedrijfsevenementen en congressen.

 

Checklist voor de ultieme incentive reis

 

1.     Begin tijdig met de planning en voorbereiding

2.     Stem je datum af op de gekozen bestemming of omgekeerd

3.     Wissel zakelijke momenten af met boeiende activiteiten

4.     Vergeet niet om voldoende rust in te bouwen

5.     Zorg voor die onvergetelijke “once-in-a-lifetime” ervaring

6.     Hou de deelnemers goed op de hoogte over de agenda

7.     Maak van elke maaltijd een uniek gebeuren

 

TIP: Bij een incentive reis denk je vaak al meteen aan een meerdaagse trip naar een verre bestemming, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Ook met een goed geplande en originele dagtrip in eigen land of Europa kan je je team of klanten aangenaam verrassen en de nodige impact teweegbrengen.

 

Klik hier voor meer info