Kies voor jarenlange ervaring en local know-how

 

Met ruim 35 jaar ervaring in zakenreizen beseffen we bij UNIGLOBE Travel maar al te goed de impact van zakenreizen op het budget van een onderneming. Aan de andere kant weten we ook hoe essentieel zakenreizen vaak zijn voor de groei van een bedrijf. We stellen dan ook alles in het werk om samen met u een reisprogramma op maat te maken dat elke bestede euro maximaliseert en uw zakenreizigers goed verzorgt.

 

 

 

 

Vertrouw op de bewezen expertise van UNIGLOBE en profiteer van:

  • Een regionaal netwerk van 15 kantoren in België en Luxemburg
  • Een wereldwijd netwerk van franchises in meer dan 60 landen
  • De kracht van een internationale organisatie in combinatie met een persoonlijke service
  • Professionele reisagenten die 24/7 voor u klaarstaan
  • De beste tarieven via eGlobalfares
  • Gedetailleerde analyses en reporting

Interesse? Contacteer één van de UNIGLOBE-reisexperten

 

Professionele reisagenten

 

Een team van goed opgeleide reisprofessionals staat ter beschikking om u als bedrijf te ondersteunen bij elke reservering die u maakt. Door het uitbouwen van een sterke relatie kennen we uw bedrijf en uw beleid. Zo krijgt u als klant steeds de beste service en oplossingen aangeboden, op maat van uw bedrijf, uw bedrijfscultuur en budget.De allerbeste service en oplossingen

Door het uitbouwen van een sterke relatie kennen we uw bedrijf

Wij houden rekening met uw bedrijfscultuur en budget

 

 

 

De beste tarieven via eGlobalfares

 

Dankzij een jaaromzet van meer dan 4 miljard euro en een jarenlange ervaring in zakenreizen zien luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers ons als een interessante en betrouwbare partner. Dat is ook goed nieuws voor u: we bedingen steeds de scherpste prijzen, waardoor uw reisbudget daalt terwijl u blijft genieten van de kwaliteit en service waar UNIGLOBE om bekendstaat.

Gepersonaliseerd bedrijfsprofiel

 

Wanneer we inzicht krijgen in uw bedrijfscultuur en specifieke behoeften kunnen we een op maat gemaakt reisprogramma voor u ontwikkelen. Elke samenwerking begint dan ook met een meeting met ons Account Management Team. Zo kunnen we voor uw bedrijf de meest optimale reisoplossingen uitwerken rekening houdend met uw bedrijfsprofiel en uw budget.

 

 

 

Review meeting & Reporting

 

Uw feedback is belangrijk! Tijdens Review Meetings luisteren we daarom graag naar uw opmerkingen en bevindingen. Dit laat ons toe onze service nog meer af te stemmen op de specifieke reisbehoeftes van uw bedrijf en uw reisprofiel nog verder te verfijnen. Met het Travel Management Report dat we u bezorgen beschikt u over een gedetailleerd en helder document dat u toelaat uw reisuitgaven nog verder te optimaliseren.

 

 

 

Supplier Analysis & Negotation

 

Uw UNIGLOBE-reisexpert analyseert constant uw uitgaven om de waarde ervan te kunnen maximaliseren. Dankzij de sterke relatie die UNIGLOBE over de jaren heeft opgebouwd met de belangrijkste leveranciers uit de branche kunnen wij voor onze klanten kortingsprogramma's beveiligen. 

 

 

 

Travel Management voor multinationals

 

Ons uitgebreid regionaal netwerk zorgt ervoor dat we de ideale partner zijn voor tal van Belgische bedrijven, maar ook voor multinationals bieden wij een gepersonaliseerde aanpak voor een ongeëvenaarde ervaring op vlak van reisbeheer.

Via onze divisie Global Solutions ondersteunen we de unieke zakelijke reisbehoeften van multinationals die op zoek zijn naar ideeën, flexibiliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Het wereldwijd netwerk van UNIGLOBE opent voor multinationale ondernemingen een wereld van mogelijkheden. Doordat we steeds kunnen rekenen op de expertise van onze lokale travel consultants bent u als bedrijf verzekerd van het succes van uw wereldwijde programma's.

 

 

Milieubewust? Kies voor Greentripper!

UNIGLOBE streeft net als u naar een beter milieu. Via Greentripper kan uw organisatie hieraan eenvoudig bijdragen door de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren.

Lees meer ›